WijEindhoven

WIJeindhoven in Tongelre

Waarvoor kun je bij ons terecht?

Iedereen heeft wel eens een moment dat het niet goed gaat met jezelf, met je kind, met je gezin of met iemand waar je van houdt. Vaak lukt het om daar zelf weer uit te komen. Maar soms niet.
Je staat er dan niet alleen voor. Wij luisteren en denken met je mee. We laten duidelijk zien welke keuzes je hebt en wat je kunt doen om je probleem of problemen op te lossen. Wat kan je zelf en waar heb je hulp bij nodig? We helpen je bij het zetten van de eerste stap en de volgende stappen. Op jouw manier en in jouw tempo. Want vaak kun je veel meer dan je zelf denkt.

Samen zetten we de Buurt in Bloei

We maken graag kennis met jou: wil je iets (meer) betekenen voor de buurt, maar weet je niet waar je moet beginnen? Wil je graag weten wat er in jouw buurt te doen is? We komen graag met je in contact.

We brengen mensen met elkaar in contact. Of we gaan met jou op zoek naar wat jij goed kunt en waarmee jij iets kunt betekenen voor iemand anders. Zo werkt WIJeindhoven zamen met jou aan fijne buurten. Waar buren elkaar kennen en bij elkaar terecht kunnen. Samen zetten we de buurt in bloei.

Waar vind je WIJeindhoven?

Iedere maandag houden we inloopspreekuur van 9:00 – 11:00 uur in De Toeloop, Jozef Israëlslaan 2f. Je kunt hier zonder afspraak naar toe voor een gesprek met een van onze medewerkers. Het is mogelijk dat je even moet wachten als er al meerdere mensen zijn. Je kunt ook bellen met ons via (040) 238 89 98 (ma t/m vr 9:00-17:00 uur) of mailen naar info@wijeindhoven.nl of kijken op onze website www.wijeindhoven.nl

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.