Burendag 2023

Wat een gezellige buren hebben we toch! Om 14 uur startte burendag 2023 bij Orka, Jong, Ouder & Oudst. Een feest in de supervers gelegde achtertuin. Ja, u leest ‘t goed, de bestrating van de nieuwe tuin ligt er! Het is nog niet klaar, maar we zijn echt weer aan het opbouwen. Het podium wordt nog gemaakt, dus de drie optredende bands op burendag stonden als vanouds op het opklappodium. Low Call, Dirty Ground Hog en Reemers & De Greef hebben ons weer verwend met heerlijke live muziek. Dank daarvoor, het was weer errug goed!
Onze muziekkennis van verschillende generaties werd ook nog eens getest in een kwis voor het hele publiek! Best pittig, maar het enthousiasme was groot, dank Suus en Merijn!
Scouting Doornakkers heeft heerlijke kaneelbroodjes gebakken, Hartveilig verzorgde ook de EHBO, de Troep Troopers waren erbij, en alle vrijwilligers die de bar en spellen verzorgde en de heerlijke soep!
Hoe leuk dat buren uit de wijk speciaal soep kwamen eten, omdat we ze dat hadden gevraagd bij het boodschappen doen bij de Lidl, onze buurtsuper!
Dank aan alle bezoekende buren en alle opbouwende, spelbegeleidende en opruimende vrijwilligers,  zonder jullie geen feest, het was het organiseren weer meer dan waard! Volgend jaar weer;)
Heb je tips voor burendag, of wil je misschien meedoen volgend jaar, laat het ons weten via info@orkacentrum.nl t.a.v. burendag!

Foto’s door: Johnathan Kremer

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.