HCC Senioren Academy

elke 2e dinsdag van de maand
10 tot 12 uur
Deelname: gratis

9 januari

13 februari

12 maart

9 april

14 mei

11 juni

SeniorenAcademie

De HCC!seniorenacademie stelt zich ten doel het ondersteunen van de actieve senior, die graag optimaal gebruik wil maken van smartphone, tablet en laptop. En die geïnteresseerd is in nieuwe ontwikkelingen op digitaal gebied. Maar wij zijn er ook voor de senioren, die nog maar pas begonnen zijn in de digitale wereld en die vaardig willen worden op de digitale snelweg.

HCC!seniorenacademie heeft hiervoor een aantal publicaties en activiteiten.

Het kwartaalblad CompuLinks.

De digitale nieuwsbrief Kort Nieuws.

De website https://seniorenacademie.hcc.nl/

De maandelijkse bijeenkomsten op meer dan 30 plaatsen in Nederland met iedere maand een nieuw te behandelen thema.

De inlopen Digitale Hulp waar u terecht kunt met uw vragen en problemen

De Online Vraag, waar u 24/7 uw vragen kunt stellen.

De Telefonische Helpdesk.

De Kennisbank, waar u kunt zoeken of uw probleem al eerder aan de orde is gekomen.

U komt ons tegen op heel veel seniorenbeurzen. Dat kan zijn op de jaarlijkse 50PlusBeurs in de Jaarbeurs Utrecht, maar ook op diverse regionale beurzen. En uiteraard zijn wij deelnemer aan een groot evenementen, die vanuit HCC en andere interessegroepen worden georganiseerd.

Wilt u op de hoogte blijven van al het nieuws van de HCC!seniorenacademie Interessegroep? Klik dan hier om u te abonneren op onze nieuwsbrieven.

Bent u wel al HCC lid, maar nog geen HCC!seniorenacademie lid? Doe dat snel via Mijn Gegevens of klik hier om het te regelen. Zijn wij uw 1e interessegroep dan is het zelfs helemaal gratis. In het andere geval betaalt u slechts 0,22 cent per maand extra (€ 2.80 per jaar).

Bent u nog geen lid van HCC, het grootste digitale kenniscentrum van Nederland? Regel dat dan nu, klik hier om naar de aanmeldpagina te gaan en zie gelijk wat uw welkomstgeschenken zijn. Kies dan bij Interessegroepen voor HCC!seniorenacademie.

Contactpenningmeester@seniorenacademie.hcc.nl

Websiteseniorenacademie.hcc.nl/ 

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.