NL DOET was een succes ! - Activiteitencentrum Orka
41707
post-template-default,single,single-post,postid-41707,single-format-standard,bodega-core-1.1,extensive-vc-1.9.1,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.3,smooth_scroll,bodega,evc-predefined-style,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-41653
 

NL DOET was een succes !

NL DOET was een succes !

NL Doet was een succes!

ORKA Doet het daarom nog even dunnetjes over😊

Doe je mee? We gaan op Dinsdagavond 30 mei, 6 juni en 13 juni van 19.00 – 21.30 uur met zoveel mogelijk menskracht de tuin klaarmaken voor de bestrating.

Het Buurtfonds van de Postcodeloterij heeft voor ons project 5000,- euro toegekend, supergaaf! Dit is een hele fijne steun in de rug en hiermee kunnen we een eerste stap maken! We zijn druk met het werven van meer middelen, want het streefbedrag om alles op te bouwen is ca 22.000,-.  Stapje voor stapje, een beetje door onszelf en een deel moeten we uit besteden, zoals het egaliseren en leggen van de ca 350 m2 bestrating.

Vele handen maken licht werk, doe je mee? Je kan altijd mee komen helpen, maar aanmelden mag, dan hebben we een beetje idee wie er komt. Graag via info@orkacentrum.nl.

!!!!Prijsvraag!!!

Met de rode steentjes die we uit de binnen stad gekregen hebben gaan we een pleintje maken. Nu vonden we de naam ‘Rode Plein’ niet iets van deze tijd, daarom de vraag: Hoe moet het pleintje met de rode steentjes uit de binnenstad in de achtertuin van Orka gaan heten?

Weet jij een leuke naam? Stuur een email naar: info@orkacentrum.nl

1e prijs = een ticket voor de Vorka Special ‘Bier en Baksel’ ter waarde van 17.50 euro (voor meer info zie de activiteit)