Muziekmiddag en kinder speelmiddag - zondag 4 juni 14 uur - Activiteitencentrum Orka
41692
post-template-default,single,single-post,postid-41692,single-format-standard,bodega-core-1.1,extensive-vc-1.9.1,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.3,smooth_scroll,bodega,evc-predefined-style,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-41653
 

Muziekmiddag en kinder speelmiddag – zondag 4 juni 14 uur

Muziekmiddag en kinder speelmiddag – zondag 4 juni 14 uur

Zondag 4 juni Muziekmiddag en kinderspeelmiddag!

Muziekmiddag aanvang 14.00 – 18.00 uur
Kinderspeelmiddag aanvang 14.30 – 17.00 uur

4 juni is er weer een muziekmiddag, van en voor wijkgenoten! Met live muziek  van de bluesband “Dirty Groundhog”, lekker drankje en bijbuurten met je wijkgenoten… dat zijn al drie heerlijke ingrediënten voor een fijne middag.

Daarnaast willen we hier nog een extra ingrediënt aan toevoegen en dat is een kinderspeelmiddag. Hier zullen leuke activiteiten voor de kids georganiseerd worden. De kinderen kunnen spelen op een afgesloten terrein waarbij je als ouder ook nog zicht hebt op de kinderen.
Genieten met het hele gezin!!!!