RABO Club Support - Activiteitencentrum Orka
40601
post-template-default,single,single-post,postid-40601,single-format-standard,bodega-core-1.1,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.3,smooth_scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive
 

RABO Club Support

Rabo Club Support Activiteitencentrum Orka

RABO Club Support

Rabo Club Support gaat weer van start! Breng jij je stem uit op Activiteitencentrum Orka? Hier lees je hoe het werkt:

Leden van Rabobank stemmen van 5 t/m 27 september weer op maatschappelijke bestedingsdoelen van clubs die meedoen aan de Rabo ClubSupport stemcampagne. Hoe meer stemmen een club ontvangt hoe hoger de bijdrage is die de club van Rabobank krijgt. Zo geeft de coöperatieve Rabobank ieder jaar een deel van de winst terug aan de maatschappij. Dat is goed voor de clubs & geweldig voor de samenleving. 

Werkwijze stemmen in de Rabo App of Internetbankieren 

Ben je lid van Rabobank en regel je je bankzaken online of via de Rabo App? Dan stem je eenvoudig via de app of internetbankieren, je hebt dan géén aparte stemcode nodig. Dit werkt als volgt in vier stappen of bekijk de instructie voor de app hier:

  1. Log tussen 5 en 27 september in op je internetbankieren, of in de app.
  2. Klik op de knop ‘Service’. In de app vind je deze knop rechtsonder, in Internetbankieren staat de knop rechtsboven.
  3. Scroll nu helemaal naar beneden naar ‘Lidmaatschap’ en klik hierop.
  4. Klik op ‘Rabo ClubSupport’ en je kunt je stemmen uitbrengen op drie deelnemende clubs naar keuze. 1 stem per club.

Ben je wel klant, maar nog geen lid van Rabobank? Lid worden is gratis én heel makkelijk. Ga om lid te worden in de Rabo App of via Internetbankieren volgens bovenstaande werkwijze naar ‘Lidmaatschap’. Wat het kost? Niets, alleen een paar seconden van je tijd. Doe je dit uiterlijk 27 september? Dan kun je ook direct stemmen op de maatschappelijke bestedingsdoelen van de deelnemende clubs aan de Rabo ClubSupport stemcampagne.

Stemmen met een code 

Als je lid bent van Rabobank, maar geen overeenkomst hebt om gebruik te maken van de Rabo App of Internetbankieren, dan kun je tussen 5 en 27 september op www.rabobank.nl/clubsupport je stemmen uitbrengen. Je ontvangt hiervoor van ons per mail een unieke code. Let op, je moet er dan wel voor zorgen dat je e-mailadres bij Rabobank geregistreerd staat.

Over de Rabo ClubSupport stemcampagne 

Rabobank is als coöperatie anders dan andere banken. De bank heeft geen aandeelhouders, maar leden. In plaats van dividend te betalen aan aandeelhouders, investeert Rabobank een deel van haar winst terug in de maatschappij. Onder meer door clubs en verenigingen financieel te steunen via de Rabo ClubSupport stemcampagne. De leden van Rabobank kunnen stemmen op deelnemende clubs. De bijdrage kan bijvoorbeeld gebruikt worden voor verduurzaming van het clubhuis, of voor vervoer, waardoor kinderen opgehaald en thuisgebracht kunnen worden. Want we willen graag dat zoveel mogelijk mensen kunnen meedoen en zich ontwikkelen.

Namens alle deelnemende clubs alvast hartelijk dank voor je stem!