Bier Braad & Blues - Activiteitencentrum Orka
40527
post-template-default,single,single-post,postid-40527,single-format-standard,bodega-core-1.1,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.3,smooth_scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive
 

Bier Braad & Blues

Bier Braad & Blues activiteitencentrum Orka

Bier Braad & Blues

18 september nog lekker even nazomeren bij Orka met Bier, Braad en Blues.

Een heus festival in de grote achtertuin van Orka. Twee gerenommeerde bluesbands zorgen gegarandeerd voor een fantastische middag! Dit keer Neerlands beste bluesband Veldman (www.veldmanband.nl) met in het voorprogramma Ramblin’ Dog, blues & roots, winnaar van de publieksprijs 2016 tijdens de Dutch Blues Challenge (www.ramblindog.nl).

Vicaris zorgt weer voor een heerlijke nazomerse tripel op de tap .

Voor de inwendige mens zal Grillbar Slinders overheerlijke broodjes en andere gegrilde lekkernijen live voor jullie bereiden.

En om het festival gevoel thuis nog even vast te houden zal bier broeders er zijn om zijn lekkere bierpakketten aan de man/vrouw te brengen. Wil je het gevoel nog langer vasthouden kun je daar ook een gezellige bierproeverij reserveren.

Dus alle reden om een middag vet te komen genieten!

Van 13.00 tot 19.00 uur en de toegang is natuurlijk weer gratis.