Wie gaat er mee op scootmobiel safari?

GA JE MEE OP SAFARI DOOR DE NATUUR RONDOM GEESTENBERG
MET JE SCOOTMOBIEL?

Wij organiseren binnenkort een watersafari. Speciaal voor buurtbewoners uit Geestenberg met een scootmobiel.

Wat houdt een watersafari in?
Na een warm welkom en een kopje koffie trekken we erop uit. Een enthousiaste safarigids van Waterschap de Dommel (ook per scootmobiel) vertelt je al rijdend verassende verhalen over plekken in het natuurgebied rondom je wijk. Leer onder andere hoe vissen tegen de stroming in kunnen zwemmen en hoe je in de wijk je voeten droog kunt houden bij veel regen. Behalve dat het een bijzonder gezellig uitje zal zijn, brengen we mensen graag wat meer op de hoogte van waterduurzaamheid en de werkzaamheden van Waterschap de Dommel die daarbij komen kijken.

Wanneer is het?
Omdat we graag eerst een inschatting maken van hoeveel mensen geïnteresseerd zijn om met ons mee te gaan hebben we nog geen exacte datum geprikt. Wel willen we de safari in de maand mei laten plaatsvinden, in de hoop dat we ook het zonnetje kunnen verwachten!

Waarom organiseren we dit en wie betaald?
We vinden het belangrijk dat ook mensen die wat minder mobiel zijn kunnen genieten van de natuur en de omgeving. Het Prins Bernhard Cultuurfonds heeft ons gesteund om jullie een onvergetelijke middag te bezorgen, je hoeft er dus zelf niets voor te betalen.

Overtuigd? Geef je op door een mailtje te sturen naar hallo@aquatheek.nl.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *