Cook4U

 

Logo_Cook4U

Hé, ga je mee koken bij ORKA?

Met wie koken we?

We zijn op zoek naar jongeren tussen 11 en 15 jaar die eenmaal per maand willen koken, onder begeleiding van Christa, Hilke, Monique, Marya, Kim en Mirjam! Per avond zullen we met maximaal 10 jonge koks aan de slag gaan.

Voor wie koken we?

We blijven wel voor maximaal 24 gasten koken. Maar dit hoeven niet alleen gasten van koks te zijn! Dat kunnen mensen zijn die graag een keer bij Cook4U komen eten, maar jij mag ze ook uitnodigen! Iedereen kan zich inschrijven om mee te eten als gast via cook4u.orka@gmail.com en aangeven wanneer hij/ zij mee wil eten. De gasten krijgen tegen een vergoeding van €5,- een driegangen menu voorgeschoteld, dat we met de jonge koks bereiden.

Wanneer koken we?

We starten om 17.30 uur met de koks. De gasten zijn vanaf 19.30 uur van harte welkom in ORKA. Zodra iedereen binnen is zal maaltijd geserveerd worden, dus wees op tijd. In 2016 wordt er op onderstaande data gekookt.

Datum Thema
13 januari Frisse start
10 februari Carnaval
9 maart Lente
13 april After-Pasen
11 mei In mei een ei
8 juni Zomer
14 september Offerfeesten
12 oktober Hergst
9 november Fantasie
14 december Kerst

Hoe kan je meedoen?

Stuur een mailtje naar cook4u.orka@gmail.com, dan krijg je een inschrijfformulier toegestuurd waarop wat gegevens gevraagd worden.

Wat kost het om mee te doen?

Elke kok betaalt €2,50 om mee te doen, daar krijg je het eten en drinken voor. Van de gasten wordt een bijdrage van €5,- gevraagd voor de maaltijd. Gasten kunnen verder zoveel drankjes kopen als ze willen aan de bar bij ORKA. We serveren ze natuurlijk aan de tafel.
Wij hebben er zin in! Kom je mee (leren) koken? En weet je al voor wie je wilt gaan koken? Denk er maar over na, maar niet te lang, want per avond hebben we maar 10 plaatsen beschikbaar.

 

Let’s Cook4U!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *